Praktijkondersteuner somatiek en GGZ

Praktijkondersteuner somatiek

De praktijkondersteuner heeft een opleiding gevolgd om de huisarts te ondersteunen in het begeleiden van mensen met een chronische aandoening. Zij is in staat een oordeel te vormen over uw gezondheidstoestand, zowel op medisch, psychisch als op sociaal gebied. In uw praktijk is dit Corinne Staal. Onder verantwoordelijkheid van de huisarts is zij bevoegd om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. De huisarts is natuurlijk nauw betrokken bij de werkzaamheden van de praktijkondersteuner somatiek.
In principe kunnen alle patiënten te maken krijgen met de praktijkondersteuner somatiek. Zij ondersteunt de huisarts echter vooral in het verlenen van zorg aan mensen met diabetes,  COPD, Astma, hoge bloeddruk en cholesterol.

Na doorverwijzing van uw huisarts kunt u gebruik maken van het spreekuur van de praktijkondersteuner. Als u een afspraak wilt maken, dan kan dit via de assistente. Ook als u telefonisch iets met de praktijkondersteuner wilt bespreken kunt u met haar bellen tijdens het telefonisch spreekuur. Uiteraard op de dagen dat zij aanwezig is. Zij werkt op maandag, dinsdag en woensdag in de ochtend.

Praktijkondersteuner GGZ

Voor psychische ondersteuning kunt U terecht bij onze therapeute: Tanja Roefs. Zij ondersteunt de huisarts bij patiënten met psychische problemen. U kunt bij haar terecht voor vragen zoals:

Wat moet ik doen met mijn moeilijke puber?
Hoe kom ik van mijn somberheid af?
Waarom ben ik altijd zo angstig?

U kunt een afspraak maken via de assistente. Mevrouw Roefs werkt op dinsdag en woensdag