Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal

Kreitenmolenstraat 26e
Udenhout
Tel 013 511 12 80
Fax 013 511 3780

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt
voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?

Praktijkondersteuner somatiek en GGZ

middag.Praktijkondersteuner somatiek
De praktijkondersteuner heeft een opleiding gevolgd om de huisarts te ondersteunen in het begeleiden van mensen met een chronische aandoening. Zij is in staat een oordeel te vormen over uw gezondheidstoestand, zowel op medisch, psychisch als op sociaal gebied. In uw praktijk is dit Corinne Staal. Onder verantwoordelijkheid van de huisarts is zij bevoegd om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. De huisarts is natuurlijk nauw betrokken bij de werkzaamheden van de praktijkondersteuner somatiek.

In principe kunnen alle patiënten te maken krijgen met de praktijkondersteuner somatiek. Zij ondersteunt de huisarts echter vooral in het verlenen van zorg aan mensen met diabetes,  COPD, Astma, hoge bloeddruk en cholesterol.

Na doorverwijzing van uw huisarts kunt u gebruik maken van het spreekuur van de praktijkondersteuner. Als u een afspraak wilt maken, dan kan dit via de assistente. Ook als u telefonisch iets met de praktijkondersteuner wilt bespreken kunt u met haar bellen tijdens het telefonisch spreekuur. Uiteraard op de dagen dat zij aanwezig is. Zij werkt op maandag en dinsdag de hele dag en woensdagochtend.

Praktijkondersteuner GGZ
Alweer enkele jaren wordt ons team versterkt door een psychologe: Tanja Roefs. Zij zal de huisarts ondersteunen bij patiënten met psychische problemen. U kunt bij haar terecht voor vragen zoals:

Wat moet ik doen met mijn moeilijke puber?
Hoe kom ik van mijn somberheid af?
Waarom ben ik altijd zo angstig?

U kunt een afspraak maken via de assistente. Mevrouw Roefs werkt op maandag en dinsdag.

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal

Kreitenmolenstraat 26e
Udenhout
Tel 013 511 12 80
Fax 013 511 3780

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?