Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Veene­n­daal. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of op nummer 013 511 12 80.

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal
Kreitenmolenstraat 26e
5071BE Udenhout
Tel 013 511 12 80
Fax 013 511 3788

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt
voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?

Het Team

Ons team bestaat uit 11 vaste hulpverleners.

Vier assistentes, een praktijkondersteuner somatiek (POH-somatiek), een praktijkondersteuner voor psychologische ondersteuning (POH-GGZ), een Physician Assistant en drie artsen. Elke dag zijn er bijna altijd twee assistentes en twee artsen aanwezig, met uitzondering van de vakantie periodes.

Als praktijk vinden wij het geven van opleiding erg belangrijk. Er zullen dan ook regelmatig doktersassistentes in opleiding en coassistenten (artsen in opleiding) op de praktijk mee lopen.

Dhr. Drs. Van Veenendaal
Huisarts en praktijkhouder. Sinds 1 april 2020 is de praktijk van drs. Ten Haven overgenomen en toegevoegd aan deze praktijk. Drs. Van Veenendaal neemt graag de tijd voor zijn patiënten. Kwaliteit en flexibiliteit staan voorop. Hij laat graag de patiënt meedenken in het behandelplan. Drs. Van Veenendaal is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Mw. Drs. Wuijten
Huisarts. Drs. Wuijten werkt sinds 1 april 2020 bij ons in de praktijk. Ze is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Drs. Wuijten ziet u graag op het spreekuur.

Mw. Schoens
Physician Assistant. Mw. Schoens opgeleid op medisch master niveau en kan zelfstandig medische taken uitvoeren. Zij heeft haar eigen spreekuur en voert daarbij geneeskundige taken uit die vergelijkbaar zijn met een huisarts. Ook schrijft ze medicatie voor en kan ze kleine ingrepen verrichten. Voor vragen en overleg zal zij altijd geholpen worden door één van de huisartsen. Mw. Schoens is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Corinne Staal
Praktijkondersteuner Somatiek (POH-somatiek). Corinne houdt zich bezig met zorg omtrent diabetes, COPD, astma en cardiovasculair risicomanagement. Voor de jaarcontroles hart- en vaatziekten werkt Corinne samen met assistente Mirjam van Morkhoven. Corinne is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Tanja Roefs
Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). U kunt
terecht bij Tanja voor psychische klachten zoals stress, angst of onrust. Ze zal u begeleiden door middel van gesprekken en eventuele behandelingen. Tanja is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Sophie Molenschot
Verpleegkundig specialist in opleiding. Sophie zal de komende tijd bij ons in de praktijk opgeleid worden. Zij is wisselend aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Maria-Antoinette Willems
Doktersassistente. Maria-Antoinette is gespecialiseerd in wondzorg en heeft hiervoor haar eigen spreekuren. Ze werkt samen met het Expertisecentrum Wondzorg (ECW). Het ECW biedt multidisciplinaire gespecialiseerde behandeling van complexe wonden. Deze samenwerking verbetert daarom de kwaliteit van onze wondspreekuren. Naast het wondspreekuur assisteert Maria-Antoinette op de operatie kamer indien de huisarts een ingreep uitvoert. Daarnaast kunt u bij Maria-Antoinette een afspraak maken voor begeleiding als u graag zou willen stoppen met roken. Ze voert ook assistente handelingen uit waaronder enkel-arm-index en teendruk metingen, en is soms te vinden achter de balie of telefoon. Maria-Antoinette is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

José de Groot
Doktersassistente. Jose houdt zich bezig met de ouderenzorg. U kunt bij haar terecht voor informatie over ouderenzorg. Daarnaast gaat ze regelmatig op visite bij ouderen. Jose voert assistente handelingen uit zoals injecties zetten en oren uitspuiten. Deze handelingen kunnen ook in de thuissituatie worden uitgevoerd bij patiënten die vallen onder de ouderenzorg. Jose is ook te vinden achter de balie en telefoon. Jose is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mirjam van Morkhoven
Doktersassistente. Mirjam ondersteunt POH-somatiek Corinne Staal met de jaarcontroles hart- en vaatziekten op haar eigen spreekuur. Daarnaast is ze te vinden achter de balie en de telefoon. Mirjam is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Mirjam Louws
Doktersassistente. Mirjam verzorgt regelmatig het assistentespreekuur en zal een deel wondzorg mee gaan doen. Ook is zij te vinden achter de balie en de telefoon. Mirjam is aanwezig op maandag en woensdag.

Lisa Khatchatrian
Doktersassistente. Lisa zal te vinden zijn achter de balie en de telefoon. Ook zal zij mee doen met het assistente spreekuur. Lisa is aanwezig op dinsdag t/m vrijdag

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal

Kreitenmolenstraat 26e
Udenhout
Tel 013 511 12 80
Fax 013 511 3780

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?