Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Veene­n­daal. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of op nummer 013 511 12 80.

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal
Kreitenmolenstraat 26e
5071BE Udenhout
Tel 013 511 12 80
Fax 013 511 3788

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt
voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?

Het Team

Ons team bestaat uit 10 vaste hulpverleners.

Vier assistentes, een praktijkondersteuner somatiek  (POH), een praktijkondersteuner voor psychologische ondersteuning (POH-GGZ), een Physician Assistant  en drie artsen. Elke dag zijn er bijna altijd twee assistentes en twee artsen aanwezig, met uitzondering van de vakantie periodes. 

Als praktijk vinden wij het geven van opleiding erg belangrijk. Wij zullen dan ook regelmatig doktersassistentes in opleiding en co-assistenten (dokters in opleiding) op de praktijk mee laten lopen.

Dr. Van Veenendaal
Huisarts en praktijkhouder. Sinds 1 april is de praktijk van dokter Ten Haven  overgenomen en toegevoegd in onze praktijk. dokter Van Veenendaal is de mannelijke arts. hij neemt graag de tijd voor zijn patiënten. kwaliteit en flexibiliteit vind hij belangrijk. Hij laat graag de patiënten mee denken in het behandel plan. 

Dr. Wuijten,
Vrouwelijke huisarts. Zij is sinds oktober 2018 werkzaam als huisarts en is sinds 1 april 2020 werkzaam bij ons in de praktijk. Ze is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag, zij ziet u graag op het spreekuur. 

Dr. Van Buul,
Vrouwelijke huisarts. Ze heeft gestudeerd in Nijmegen en heeft de opleiding tot huisarts afgerond in 2020. Ze is werkzaam in onze praktijk sinds 1 april 2020. Zij vind een band op bouwen met de patiënt belangrijk om zo goede zorg te kunnen leveren. Dokter Van Buul is aanwezig op maandag en woensdag. 

Mvr. Schoens,
Physician Assistent, zij is medische opgeleid op master niveau en kan zelfstandige medische taken uitvoert en daarbij de huisarts spreekuren ondersteunen. Zij voert geneeskundige taken uit die vergelijkbaar zijn met een huisarts. Ook schrijft ze medicatie voor en kan kleine ingrepen verrichten. Voor vragen en overleg zal zij altijd geholpen worden door een  van de huisartsen. Mevrouw Schoens is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.  

Corinne Staal,
De praktijkondersteuner Somatiek (POH). zij is er voor de diabetes zorg , COPD, Astma en Cardio vasculair risicomanagement. Zij werkt samen met een van de assistentes, Mirjam Van Morkhoven, voor de jaarcontroles van de hart-en vaat ziekten. Corinne is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. 

Tanja Roefs,
De praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Bij haar kunt u terecht voor psychische klachten zoals stress, angst of onrust. Tanja zal u begeleiden in gesprekken en eventuele behandelingen. Tanja is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. 

Maria-Antoinette Willems,
Doktersassistente, Zij is gespecialiseerd in wondzorg en heeft hiervoor haar eigen spreekuren. Wij werken samen met het Expertisecentrum wondzorg (ECW). Het ECW biedt multidisciplinaire gespecialiseerde behandeling van complexe wonden. Dat is dus een goede aanvulling die de kwaliteit van onze wondspreekuren verbeterd. Naast het wonden spreekuur assisteert zij bij de O.K. tijdens kleine ingrepen die de huisarts uitvoert. Ook kunt u bij Maria-Antoinette een afspraak maken als u graag zou willen stoppen met roken. hierin begeleid zij de patiënten op haar spreekuren. Ze voert ook assistente handelingen uit waaronder ook Enkel Arm index en teendruk metingen. Deze onderzoeken worden gedaan om de doorbloeding van uw armen en benen te kunnen meten en is soms te vinden achter de balie of telefoon. 

Jose De Groot,
Doktersassistente. zij houd zich bezig met de ouderenzorg samen met Paulie maas. ze komt vaak op huisbezoek en voor informatie over zorg voor ouderen kunt u bij haar terecht. Ook voert zij assistente handelingen uit zoals injecties zetten en oren uitspuiten. Deze handelingen kunnen ook op huisbezoek worden uitgevoerd bij patiënten die vallen onder de ouderenzorg. 

Mirjam Van Morkhoven,
Doktersassitente. Zij is sinds 1 april werkzaam bij ons in de praktijk. Hiervoor was ze werkzaam in de praktijk van dokter Ten Haven. Ze ondersteunt de praktijkondersteuner Corinne Staal met de controles voor hart- en vaat ziekten op haar eigen spreekuur. Zij doet dan onderzoeken zoals bloeddruk meten en de 24-uur meting. Ook is ze te vinden achter de balie en de telefoon. Mirjam is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Paulie Maas,
Doktersassistente, zij is sinds 1 april werkzaam in onze praktijk. Hiervoor was ze werkzaam in de praktijk van dokter Ten Haven. Pauli zit achter de balie en de telefoon en doet daar naast een deel ouderenzorg. Ook voert zij assistente handelingen uit zoals injecties zetten en bloeddruk meten. 

Marloes Peters,
Doktersassitente. Zij is sinds mei werkzaam in de praktijk. Ze is recent afgestudeerd en vanuit stage hier komen werken. Marloes verzorgd voor een groot deel de assistente spreekuren en doet de assistente handelingen zoals injecties zetten, wratten behandelen en andere kleine onderzoeken zoals bloeddruk meten. Ook is zij te vinden achter de balie en telefoon. 

 

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal

Kreitenmolenstraat 26e
Udenhout
Tel 013 511 12 80
Fax 013 511 3780

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?