Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Veene­n­daal. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of op nummer 013 511 12 80.

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal
Kreitenmolenstraat 26e
5071BE Udenhout
Tel 013 511 12 80
Fax 013 511 3788

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt
voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?

Recepten

Nieuwe recepten
Heeft u uw herhaalrecept op werkdagen voor 10.00 uur besteld, dan is het recept nog dezelfde dag na 14.00 uur af te halen bij apotheek Felix. Voor patiënten van apotheek BENU geldt dat het recept de volgende dag na 11.00 uur kan worden afgehaald.
Indien u na het consult bij de huisarts een recept voorgeschreven krijgt, kunt u kiezen. Het recept kan direct doorgestuurd worden naar de apotheek. U zult daar dan moeten wachten op het gereed maken van het recept. U kunt er ook voor kiezen om het recept op een later moment op te halen.

Receptenlijn
U kunt telefonisch een recept inspreken. Houdt bij het inspreken het doosje van het medicijn bij de hand. Na het inspreken kunt u het gevoel hebben dat de gegevens niet zijn opgeslagen. Maakt u zich daarover geen zorgen. Het recept zal de volgende dag voor u klaar liggen. Het inspreken kan de hele dag, maar bij voorkeur spreekt u de recepten in voor 14.00 uur.

Herhaalrecepten
Medicijnen mogen alleen worden herhaald als dit met uw huisarts of specialist is besproken. Bent u een nieuwe patiënt, dan vragen we u om bij het eerste herhaalrecept oude doosjes in te leveren bij de assistente.