Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Veene­n­daal. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of op nummer 013 511 12 80.

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal
Kreitenmolenstraat 26e
5071BE Udenhout
Tel 013 511 12 80

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt
voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?

Recepten

Nieuwe recepten
Heeft u uw herhaalrecept op werkdagen voor 10.00 uur besteld, dan is het recept de volgende dag na 14.00 uur af te halen bij apotheek Sint Felix. 
Indien u na het consult bij de huisarts een recept voorgeschreven krijgt, kunt u kiezen. Het recept kan direct doorgestuurd worden naar de apotheek. U zult daar dan moeten wachten op het gereed maken van het recept. U kunt er ook voor kiezen om het recept op een later moment op te halen.

Receptenlijn
U kunt telefonisch een recept inspreken. Houdt bij het inspreken het doosje van het medicijn bij de hand. Na het inspreken kunt u het gevoel hebben dat de gegevens niet zijn opgeslagen. Maakt u zich daarover geen zorgen. Het recept zal de volgende dag voor u klaar liggen. Het inspreken kan de hele dag, maar bij voorkeur spreekt u de recepten in voor 14.00 uur.

Herhaalrecepten
Medicijnen mogen alleen worden herhaald als dit met uw huisarts of specialist is besproken. Bent u een nieuwe patiënt, dan vragen we u om bij het eerste herhaalrecept oude doosjes in te leveren bij de assistente.