Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Veene­n­daal. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of op nummer 013 511 12 80.

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal
Kreitenmolenstraat 26e
5071BE Udenhout
Tel 013 511 12 80

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt
voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?

Assistentes

De assistentes zorgen ervoor dat de organisatie van de praktijk goed verloopt. Zij zijn opgeleid en bevoegd om zelfstandig, onder verantwoordelijkheid van de huisarts, adviezen te geven en medische handelingen te verrichten. De assistentes vragen u daarom bijvoorbeeld ook naar de reden van uw consult- of visiteaanvraag. Natuurlijk vindt er overleg met de huisarts plaats als dat nodig is. Zoals gemeld kunt u bij de assistentes terecht voor advies en informatie. Daarnaast kunt u een afspraak maken voor het spreekuur met de assistente. Op afspraak kunt u bij haar terecht voor:

Bloedsuiker- en Hb-onderzoek
Urine onderzoek
Injecties
Hechtingen verwijderen
Bloeddrukmetingen
Wondbehandeling
Oren uitspuiten
Uitstrijkjes (bevolkingsonderzoek)
Wratten
Zwangerschapstesten
Zwachtelen

Voor urineonderzoek kunt u voor 10.00 uur uw urine afgeven. Mocht er verder onderzoek nodig zijn kan het die zelfde dag nog mee naar het laboratorium. Het meest geschikt is de ochtendurine. Urine potjes zijn bij de assistente te verkrijgen. Wij vragen u uw naam en geboortedatum op het urine potje te schrijven. U kunt in de middag zelf bellen voor de uitslag.

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal

Kreitenmolenstraat 26e
Udenhout
Tel 013 511 12 80

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?