Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Veene­n­daal. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of op nummer 013 511 12 80.

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal
Kreitenmolenstraat 26e
5071BE Udenhout
Tel 013 511 12 80

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt
voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?

Goede doelen

Als huisartsenpraktijk willen wij graag een steentje bij dragen aan een goede samenleving voor iedereen. Wij vinden het belangrijk om goede zorg te leveren aan de mens maar willen ook iets bijdragen voor de planten en dieren. Daarom vinden wij het als praktijk erg belangrijk om actief mee te doen met goede doelen.

 Trees for all                                                                                                                                  Ons doel voor 2022 was om het klimaat te helpen verbeteren. Dat hebben we gedaan door bij Trees for all, 40 bomen te laten planten in Nederland en in Borneo. Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde, ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Zou u ook een steentje bij willen dragen aan het klimaat. Neem dan zeker een kijkje bij Bomen planten en CO2 compenseren vanaf €10 | Trees for All.

 

 

 

Adopteer een regenwoud
Naast Leon hebben we ook een stukje regenwoud geadopteerd via https://www.adopteerregenwoud.nl/. Dit goede doel koopt stukken grond op in Costa Rica om te voorkomen dat de bossen worden gekapt. Hier hebben zij natuurlijk sponsors voor nodig om dit te kunnen veroorloven. Wilt u nou ook een goed doel steunen? kijk dan even rond op de website en meld je aan!

Kiva
Ook zijn wij lid van KIVA. Deze stichting leent microkrediet uit aan individuen. De kredieten worden gebruikt om het eigen leven te verbeteren en de kansen op persoonlijke groei te vergroten. Hier hebben wij als praktijk al meerdere leningen kunnen geven aan kleine ondernemingen in het buitenland die het goed kunnen gebruiken! Zou u ook een steentje bij willen dragen en een kleine onderneming helpen? Kijk dan op www.kiva.org en meld je aan.

Bomen
Een onderneming zoals een huisartsenpraktijk maakt ook altijd gebruik van natuurlijke grondstoffen. Inmiddels is bekend dat we allemaal moeten bijdragen aan de kringloop hiervan. Een huisartsenpraktijk gebruikt veel papier. Daarom hebben we als praktijk bomen gekocht via de stichting natuurmonumenten. Op 12 november 2011 hebben wij deze bomen geplant.

AED
In 2013 hebben wij de gelegenheid gehad om een goed doel voor Udenhout zelf te ondersteunen. Onze assistente, Jose de Groot, heeft mee gelopen voor stichting Heartsafe. Overal in Udenhout hangen AED apparaten. Deze apparaten zijn niet meer te missen in ons dagelijkse leven. De AED zorgt er namelijk voor dat er direct kan worden ingegrepen bij een hartstilstand.