Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Veene­n­daal. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of op nummer 013 511 12 80.

Huisartsenpraktijk
Van Veenendaal
Kreitenmolenstraat 26e
5071BE Udenhout
Tel 013 511 12 80
Fax 013 511 3788

Ziekenhuis in de buurt
Wist u dat u bij ons terecht kunt
voor een scala  aan zieken­huis­verrichtingen?

Praktijk nieuws

OPEN
Per 1 juli is het mogelijk om Uw eigen gegevens in te kunnen zien via het systeem OPEN. OPEN helpt huisartsen en huisartsenorganisaties online inzage voor patiënten mogelijk te maken. Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.

Bijvoorbeeld:
• het advies van de huisarts
• de uitslagen van onderzoek
• de lijst met uw medicijnen

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Assistentes
Sinds kort hebben wij 2 nieuwe assistentes er bij in onze praktijk. Mirjam en Lisa zullen te vinden zijn achter de balie en telefoon. Ook zullen zij de assistente spreekuren gaan verzorgen. Daarnaast mogen wij afscheid nemen van onze assistente Marloes. Na een jaar werkzaam te zijn geweest in onze praktijk gaat zij per 1 oktober een nieuwe uitdaging aan in een andere huisartsenpraktijk.

Coassistente
Op dit moment lopen er Coassistenten mee in de praktijk. Dit zijn artsen in opleiding. Emmy zal een aantal keren in de week naast de huisartsen mee lopen en  eigen patiënten zien. U bent van harte welkom op het spreekuur.