Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Van Veene­n­daal. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of op nummer 013 511 12 80.

Chirurg in de praktijk!

Leuk nieuws! Sinds mei zijn wij een samenwerking gestart met een chirurg. Dokter Jeroen Vogelaar komt eens per twee weken consulten en ingrepen doen op onze praktijk. Dokter Vogelaar is 14 jaar werkzaam geweest in het ziekenhuis in Venlo. Hij is gespecialiseerd in gastro-enterologische en oncologische chirurgie. Dat betekent dat hij vroeger  bijvoorbeeld patiënten behandelde met kanker van de buikorganen. In de praktijk hier gaan we gebruik maken van zijn expertise op veel voorkomende kleine chirurgische problemen. U kunt bij hem terecht voor: Aambeien weg te laten halen. Scheurtjes bij de anus behandelen. Dokter Vogel beheerst alle ingrepen op anaal gebied. Ganglioncytes van de pols en vingers weg laten halen. Huidkanker op plaatsen zoals het oor en vlak bij de neus. Triggervingers Hij doet geen carpale tunnel, ooglidcorrecties en handpalmen met dupuytren   Wij kijken ontzettend uit naar onze samenwerking en heten hem van harte welkom


Griepvaccinatie en pneumokokkenvaccinatie najaar 2022

Op donderdag 27 oktober zullen de griepvaccinaties gegeven worden.

In week 39 zullen de uitnodigingen hiervoor worden verstuurd.

Graag willen we u vragen een mondkapje te dragen bij het betreden van de vaccinatielocatie en tijdens het ontvangen van de prik. Dit om uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers te beschermen.

Mocht u geen uitnodiging ontvangen hebben en denkt u wel voor een griepvaccinatie in aanmerking te komen neem dan contact op met de praktijk.

Bent u geboren tussen 01-01-1953 en 31-12-1956 dan ontvangt u ook de uitnodiging voor de pneumokokkenvaccinatie.

U mag tevens contact opnemen met de praktijk voor een griepvaccinatie als u bij één van onderstaande doelgroepen behoort:

  • Mensen met morbide obesitas (BMI vanaf 40)
  • Mensen met dementie (jonger dan 60)
  • Mensen met cochleaire implantaten
  • Zwangere vrouwen vanaf 22 weken zwangerschap (vanaf 1 oktober 2022)